Hlavní obsah

Finále Ligy mistrů je beznadějně vyprodané, zájezdy jen přes cestovky za sto tisíc

Praha

Vstupenky na finále fotbalové Ligy mistrů 19. května v Mnichově jsou už od poloviny března vyprodané. UEFA má k dispozici jen lístky pro fankluby obou finalistů, kterými budou Chelsea s brankářem Petrem Čechem a vítěz dnešního duelu mezi Realem Madrid a Bayernem Mnichov. Ostatní fanoušci už si mohou koupit pouze zájezdy u cestovních kanceláří, v Česku až za sto tisíc korun.

Foto: ARCHIV

Finále LM se bude hrát v mnichovské Allianz Aréně.

Článek

UEFA prodej vstupenek uzavřela už 16. března. Počet žádostí přesahoval nabízenou kapacitu, proto o držitelích vstupenek rozhodlo losování. V těchto dnech jsou lístky doručovány jejich majitelům. Zbývající vstupenky UEFA rozdělí mezi oba finalisty.

Jedinou nadějí pro neutrální fanoušky zůstávají cestovní kanceláře. V Česku zájezd nabízí Slan Tour. Základní varianta vyjde na 59.990 korun, za příplatek 12.990 korun lze pořídit vstupenku II. kategorie a za vstupenku I. kategorie je třeba připlatit 39.990 korun.

Původní cena nejdražších vstupenek byla podle oficiálních stránek UEFA 370 eur (asi 9200 korun), levnější vstupenky vyšly na 260, 160 a 70 eur.

Reklama

Související témata:
Cestovní kancelář