Hlavní obsah

Šilhavý: Pokud chceme pomýšlet na postup, musíme se zlepšit

Kluž

Trenér libereckých fotbalistů Jaroslav Šilhavý po prohře 0:1 v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů v Kluži připustil, že soupeřovi ofenzivní hráči dělali Slovanu velké problémy. Pokud chce český mistr v domácí odvetě za týden dvojzápas zvrátit, musí se podle kouče výrazně zlepšit, především v ofenzivě.

Foto: Milan Malíček, Právo

Trenér Liberce Jaroslav Šilhavý po utkání v Kluži spokojený nebyl.

Článek

"Soupeř hrál velice jednoduše, čekal na brejkové situace. Jejich ofenzivní hráči nad našimi jednoznačně dominovali a postarali se o to vítězství. Byli výborní, ať už to byli Sougou nebo Kapetanos. Výborně jim sekundovali krajní hráči," řekl Šilhavý na tiskové konferenci.

Soupeř je před odvetou v lepší pozici, liberecký trenér ale věří, že jeho svěřenci mají na to, aby dvojutkání otočili. "Samozřejmě výsledek 1:0 je výhodnější pro Kluž, ale myslím, že není nemožné, abychom to skóre smazali," řekl Šilhavý.

Očekává ale, že Slovan bude hrát v odvetě lépe. "Je před námi ještě druhý poločas, ale pokud chceme pomýšlet na postup, musí se naše hra výrazně zlepšit. Věřím, že v odvetě předvedeme výrazně lepší výkon, a o ten postup se ještě popereme," dodal Šilhavý.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín