Hlavní obsah

Ligu mistrů čekají duely velkoklubů

PRAHA

Ve švýcarském Nyonu bylo v pátek rozlosováno osmifinále fotbalové Ligy mistrů. Vyřazovací část prestižní soutěže přinese několik zajímavých zápasů. V duelech velkoklubů se utkají Real Madrid s Juventusem Turín, Bayern Mnichov s Arsenalem Londýn nebo Manchester United s AC Milán. Český zástupce Sparta už po vyřazení v základní skupině mezi losovanou šestnáctkou nebyl.

Foto: koláž Sport.cz

Bude se Petr Čech a Chelsea radovat i po souboji s FC Barcelona?

Článek

Trenéru Manchesteru Alexi Fergusonovi se splnilo přání, jeho tým přivítá milánský AC. S italským velkoklubem se Ferguson ještě nikdy v soutěžním zápase neutkal a mezeru v historii si zaplní nyní.

Na který zápas se nejvíce těšíte?
Hlasujte v anketě na konci článku

Český fotbalista Jaroslav Plašil s Monakem zavítá do Eindhovenu, Liverpool s Milanem Barošem přivítá německý Bayer Leverkusen.

Svátek čeká i Petra Čecha, jehož Chelsea zavítá na Nou Camp, kde se utká s FC Barcelona. Skvělou podívanou slibuje i zápas dvou fotbalových gigantů - Bayernu Mnichov a Arsenalu.

První zápasy osmifinále se budou hrát 22. a 23. února, odvety jsou na programu  8. a 9. března. Pouze Inter Milán bude hrát odvetné utkání až 15. března.

Rozlosování osmifinále Ligy mistrů:
Real Madrid - Juventus Turín
FC Porto - Inter Milán
FC Barcelona - FC Chelsea
Werder Brémy - Olympique Lyon
FC Liverpool - Bayer Leverkusen
PSV Eindhoven - AS Monako
Manchester United - AC Milán
Bayern Mnichov - Arsenal Londýn

Reklama