Hlavní obsah

Leonardo po losu Ligy mistrů požádal v televizi přítelkyni o ruku

Nyon

Sportovní ředitel Paris St. Germain a bývalý brazilský fotbalista Leonardo si na romantiku zřejmě moc nepotrpí. Svou přítelkyni a moderátorku televizní stanice Sky Italia Annu Billóovou totiž požádal o ruku v přímém přenosu po pátečním losu čtvrtfinále Ligy mistrů v Nyonu.

Foto: Philippe Wojazer, Reuters

Leonardo (vpravo), sportovní ředitel PSG, v rozhovoru s koučem pařížských fotbalistů Carlem Ancelottim.

Článek

Leonardo nejprve odpovídal na otázky o nadcházejícím souboji s Barcelonou a Billóová se ho poté ze studia zeptala, jestli má nějaký dotaz na některého z hostů. Šedesátinásobný reprezentant a mistr světa z roku 1994 příležitost okamžitě využil.

"Anno, chceš si mě vzít?" zeptal se moderátorky, se kterou už má jednoho syna. "Vezmeš si mě? Řekni mi to hned, čekám na tvou odpověď. Není to tak těžké," dodal třiačtyřicetiletý Leonardo za smíchu všech hostů ve studiu.

"Ok, uvidíme," reagovala Billóová. Dotaz ji evidentně zaskočil a na začátku reklamní přestávky ještě bylo slyšet, jak prohlásila: "On se zbláznil."

Leonardo není první, kdo požádal v přímém televizním přenosu svou přítelkyni o ruku. Před pěti lety něco podobného učinil tehdejší trenér francouzské reprezentace Raymond Domenech v rozhovoru s partnerkou a moderátorkou Estelle Denisovou jen pár minut po prohře 0:2 s Itálií, která pro jeho tým znamenala vyřazení v základní skupině.

Reklama

Související témata: