Hlavní obsah

Fanoušci uvidí v televizi boj Plzně o Ligu mistrů i duely Jablonce a Liberce

Praha

Fotbaloví fanoušci se museli ve čtvrtek buďto vydat se sparťanským týmem do švédského Göteborgu, anebo se spokojit s textovým on-linem, duel Häcken - Sparta totiž žádná z televizí nevysílala. To by se už v příštím týdnu nemělo opakovat. Česká televize plánuje vysílat jak zápas 3. předkola Ligy mistrů Kalju - Plzeň, tak oba duely 3. předkola Evropské ligy, do nichž zasáhnout Jablonec a Liberec.

Foto: Petr Eret, ČTK

Plzeňské tažení za Ligou mistrů bude v k vidění na televizních obrazovkách i příští týden.

Článek

Sparťanští příznivci trápení svého týmu neviděli, videostream se však nedal chytit ani na internetu, jelikož se ve Švédsku žádný přenos nevytvářel. Přímý přenos se totiž nevysílal ani ve švédské televizi.

V příštím týdnu však ČT sport bude vysílat přímé přenosy všech tří českých zástupců v pohárové Evropě. „Vysíláme Plzeň z Estonska i domácí zápasy Jablonce a Liberce," řekl pro aktualne.cz šéf sportovního kanálu Jiří Ponikelský.

Česká televize tak bude v úterý 30. července vysílat z estonského Tallinnu úvodní duel mezi domácím Kalju a českým mistrem z Plzně. V plánu je vysílání i odvety ze západu Čech, která se uskuteční 7. srpna.

Severočeské celky Liberec a Jablonec začínají své zápasy 3. předkola Evropské ligy ve čtvrtek 1. srpna na vlastních hřištích. Slovan, který vyzve favorizovaný Curych, bude s největší pravděpodobností hrát od 18:00. Zápas Jablonce s norským Strömsgodsetem by měl mít výkop ve 20:15. Oba zápasy bude vysílat ČT sport.

Reklama

Související témata: