Hlavní obsah

Razgrad neví, kde by hrál odvetu play off o Ligu mistrů

Sofia

Bulharský fotbalový mistr Ludogorec Razgrad neví, kde by hrál případnou odvetu play off o účast v základní skupině Ligy mistrů. V termínu 27. a 28. srpna totiž nemůže využít národní stadión Vasila Levského v Sofii, protože zde probíhá rockový koncert.

Článek

Prezident klubu Kiril Domušjev proto dnes novinářům řekl, že hledá náhradní řešení pro případ, že by los nařídil Razgradu odehrát odvetu na domácí půdě. "Začínám z toho šílet. Nikdy jsem si nepomyslel, že by nás taková věc mohla připravit o Ligu mistrů," svěřil se reportérům.

Razgrad úspěšná předkola proti Slovanu Bratislava a Partizanu Bělehrad odehrál na domácím stadiónu pro 8000 diváků, pro play off už ho však využít nemůže. Reálně tak hrozí, že případnou "domácí" odvetu bude muset odehrát v zahraničí, protože v Bulharsku už není jiný stadión vyhovující požadavkům UEFA.

Razgrad se nachází 70 kilometrů od rumunských hranic, takže by mohl využít stadion Steauy Bukurešť. "Ale můžeme na ně v play off narazit a pak nevím," uvažoval Domušjev s tím, že další možností je odehrát oba zápasy na hřišti soupeře.

Situaci by vyřešilo, pokud by Razgrad zahajoval dvojzápas na domácí půdě, v termínu 20./21. srpna totiž problémy nemá. Jasno bude po losu, který proběhne v pátek v Nyonu.

Reklama