Hlavní obsah

VIDEO: Necid se v Evropě připomněl gólem. Ale kde je oslavný rituál?

Charkov

Útočník Tomáš Necid se v novém působišti připomíná fotbalovému světu. Za PAOK Soluň se trefil v kvalifikaci Ligy mistrů. Mnoho radosti z toho však neměl, jeho branka postup do dalšího předkola řeckému týmu v konfrontaci s Metalistem Charkov nezajistila.

Gól Tomáše Necida v Charkově

 
Článek

PAOK vše pokazil už v prvním utkání na domácí půdě, kde prohrál 0:2. Remíza 1:1 v odvetě nestačila. Od Necida to ale byl velkolepý nástup. V 82. minutě přišel a za pár sekund dal svůj premiérový gól v novém působišti. Ještě vykřesal alespoň naději svému klubu.

Času už ovšem nebylo mnoho. Ani na Necidův tradiční gólový rituál s rukou u ucha asi právě proto nedošlo. Nebo ho snad už střelec po dlouhé herní absenci kvůli vleklým problémům s kolenem zapomněl?

Každopádně přestávka byla děsivě dlouhá. Zranění si přivodil v roce 2011, o rok na to přišly další komplikace, a tak musel zapomenout na to, že by nastupoval za reprezentaci i CSKA.

Pohárová šance pro soluňský tým i tak trochu už pozapomenutého bombarďáka Necida, který na jihu Evropy rok hostuje, aby měl více šancí po vynucené pauze hrát, se ale nabízí ještě v Evropské lize.

Reklama

  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal