Hlavní obsah

VIDEO: Ultras došla trpělivost! Šéf kotle vzal kapitánovi Partizanu po blamáži v LM pásku

Po dvouleté odmlce toužili po tom, že si znovu zahrají fotbalovou Ligu mistrů. Jenže sny srbského Partizanu Bělehrad se nečekaně rozplynuly už ve třetím předkole, když nad jeho síly byl bulharský mistr Ludogorec Razgrad, který vyhrál domácí zápas i odvetu v srbské metropoli. Své rozčarování dali hráčům najevo bezprostředně po vyřazení i fanoušci Partizanu.

Fanoušci Partizanu Bělehrad

 
Článek

Partizan sice úvodní duel třetího předkola v Bulharsku prohrál, výsledek 1:2 mu ale uchovával reálnou naději do odvety. V ní dlouho platil bezbrankový stav, když však Razgrad dvě minuty před koncem skóroval z pokutového kopu, bylo rozhodnuto.

Hráči dvaadvacetinásobného jugoslávského resp. srbského mistra se po závěrečném hvizdu shlukli za branku přímo pod kotel svých fanoušků. Ti dávali najevo svou nespokojenost, která vygradovala reakcí šéfa ultras Miloše Radisavljeviče zvaného Kimi.

Radisavljevič přelezl plot oddělující diváky od hřiště a namířil si to k Marku Ščepovičovi, kterému následně za bouřlivého aplausu tribun sundal z pravé ruky kapitánskou pásku. Ščepovič, stejně jako jeho spoluhráči, celé akci jen užasle přihlížel a nevzmohl se na žádný odpor.

Partizan se tak do play off o Ligu mistrů, kde mohl coby nenasazený celek narazit třeba na plzeňskou Viktorii, nepodívá. Stále však může postoupit do základní skupiny Evropské ligy, do zápasu 4. předkola druhé nejprestižnější soutěže půjde jako nasazený tým.

Reklama