Hlavní obsah

Předprodej lístků na Ligu mistrů v Plzni vypukne v neděli. Nejlevnější balíček stojí 3400 korun

Balíčky tří vstupenek na domácí zápasy Plzně v Lize mistrů s Bayernem Mnichov, CSKA Moskva a Manchesterem City se začnou prodávat tuto neděli. Jeden vyjde v rozmezí od 3400 do 8000 korun.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Viktorie Plzeň už se těší na domácí zápasy Horvátha a spol. v Lize mistrů.

Článek

Jako první si budou moci koupit po jednom balíčku držitelé permanentek, pro které předprodej začne v neděli 8. září ve 13 hodin a skončí v úterý večer. Ceny se pohybují od 3400 do 6900 korun. Zbývající balíčky za 4200 až 8000 korun půjdou do volného prodeje ve středu a každý fanoušek si bude moci koupit po dvou balíčcích.

Volně maximálně 1500 balíčků

"Vzhledem k počtu držitelů permanentních vstupenek, velkým nárokům UEFA, soupeřů a pochopitelně i vyšší poptávce obchodních partnerů klubu se dá předpokládat volný prodej v maximální výši 1500 balíčků," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

"Zároveň očekáváme, že veškerou kapacitu stadiónu vyprodáme prostřednictvím balíčků a vstupenky na jednotlivé zápasy tak již nebudou později k dispozici," dodal.

Plzeň vstoupí do Ligy mistrů 17. září domácím zápasem s Manchesterem City. Další utkání v Doosan Areně čekají tým trenéra Pavla Vrby 5. listopadu s Bayernem a 10. prosince s CSKA Moskva.

Reklama

Související témata: