Hlavní obsah

Ovládněte Ligu mistrů! Vytvořte si tým z nejlepších hráčů na světě!

Sen fotbalových nadšenců a fanoušků se plní! Pouze na Sport.cz si můžete vytvořit svůj vlastní tým z nejlepších hráčů světa! Hrajte Ligu mistrů a vyhrajte iPad mini, playstation a další skvělé ceny!

Nejlepší fotbalová soutěž světa Liga Mistrů pouze na sport.cz! Vytvořte si svůj vlastní tým a ovládněte fotbalový svět!

Článek
Fotogalerie

Sen všech malých kluků po celém světě si teď můžete splnit díky Fantasy Lize mistrů. Jako jediní v zemi vám dáváme šanci si na každé kolo Ligy mistrů postavit ten nejlepší tým světa, který dokážete vytvořit z rozpočtu 100 miliónů.

Ronaldo, Messi, Neymar nebo Ribéry! Největší hvězdy fotbalového nebe si teď může koupit každý, navíc si můžete vytvořit vlastní ligu a hrát proti svým přátelům! Dokažte jim, že největší odborník ve světě fotbalu není Mourinho nebo Guardiola, ale právě vy!

Věříte, že Viktorie Plzeň není v Lize mistrů náhodou? Dokažte to a kupte si do týmu hráče z poslední české naděje světového fotbalu! Nejdražší hráč Plzně Michal Ďuriš může být váš za pouhých 5,5 miliónů, Limberský, Wágner a Tecl vás vyjdou na pouhých 5 miliónů! To hvězdný kanonýr Barcelony Lionel Messi je hned třikrát dražší.

Úterní a středeční večery, které jsou pro Ligu mistrů tradičně vyhrazeny, teď dostanou další rozměr. Všechny statistiky pro vás sledujeme live! Sledujte své hráče na trávníku a uvidíte, kolik bodů vám vaši hráči získávají přímo v průběhu utkání!

A pokud se vám nedaří v Lize mistrů, zkuste štěstí v Evropské lize, kterou jsme pro vás jako jediní vytvořili a spustili! Dvě nejlepší fotbalové soutěže světa a všechny velké hvězdy na dotek! Teď máte dvojnásobnou možnost vyhrát jednu z mnoha cen!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články