Hlavní obsah

Drzost! Fanoušci Manchesteru City šílí nad cenou i dostupností lístků proti Plzni

Manchester

Nestoudnost. Jinak si většina fanoušků Manchesteru City nedokáže vysvětlit neuvěřitelnou nabídku, která se ve středu odpoledne objevila na oficiálních stránkách klubu. Chcete vyrazit na úterní duel Ligy mistrů v Plzni? Pak si zaplaťte 86 liber (zhruba 2700 korun). Budete ale sedět na hlavní tribuně, vzkázal klub doslova svým příznivcům.

Foto: Rebecca Naden, Reuters

Ani útočník Manchesteru City Sergio Agüero nemohl uvěřit tomu, že by fanoušci anglického celku měli sedět v domácím sektoru Plzně.

Článek

Už vysoká pořizovací cena mnoho fanoušků anglického týmu odradila. Původně stála vstupenka do hostujícího kotle 47 liber (skoro 1500 korun), jenže Manchester dostal k dispozici jen 600 lístků, po kterých se jen zaprášilo.

Podle anglických médií mají fanoušci smůlu, jelikož kapacita plzeňské Doosan areny je „ubohých" 11 700 diváků. Mnoho diváků ale kritizuje dodatečnou nabídku Citizens ve výši 86 liber pro dospělého jedince.

Omezené množství vstupenek Manchester prodával na plzeňskou hlavní tribunu. Lístky byly původně pro sponzory a obchodní partnery.

Na sociální síti Twitter se zvedla vlna nevole poté, co klub zveřejnil, že drahé vstupenky nejsou do hostujícího sektoru. „Takové ceny jsou praštěné, opravdu hloupé. Kde tohle skončí?" ptají se naštvaní příznivci Manchesteru City.

Reklama

Související témata: