Hlavní obsah

FANTASY: Do sestavy se po uzdravení vrací nejproduktivnější hráč Fantasy - Cristiano Ronaldo!

Poslední kolo základních skupin Ligy mistrů nám nabídne několik soubojů o postup. Věříme, že se v důležitých zápasech prosadí favorité, a proto se v ideální sestavě objevují především hráči z klubů zvučných jmen. Český fanoušek se má také na co těšit, Viktoria Plzeň bude v duelu s CSKA Moskva usilovat o účast v jarní fázi Evropské ligy. Pojďme se nyní podívat, kteří další fotbalisté se vešli do optimální jedenáctky.

Ronaldo se po uzdravení vrací do sestavy.

Článek

Do ideální sestavy jsme zařadili hned tři zástupce z Plzně. Jediný český účastník Champions League je sice týmem, který inkasoval nejvíce branek z celé soutěže, věříme však, že se nejen s Pavlem Vrbou, ale i s milionářskou soutěží rozloučí čistým kontem.

V bráně je Kozáčik a před ním hrají obránci Procházka s Limberským. V Marseille si chce vybojovat postup Borussia Dortmund. Do sestavy tak putuje útočník Lewandowski, jehož ofenzivní choutky by mohli podpořit Reus a Mchitarjan.

Juventus zajíždí na horkou půdu do Turecka. Domácí Galatasaray Istanbul musí v zápase vyhrát, a tak se dá očekávat hra na riziko, čehož by mohl využit Llorente. Cristiano Ronaldo je již fit v Kodani bude mít příležitost rozšířit své osmibrankové konto, jeho nominace je tak zcela jasná. 

Jméno hráčeDůvod absence
Arjen Robben (Bayern Mnichov)Zranění
Lionel Messi (Barcelona)Zranění
Cesc Fàbregas (Barcelona)Karetní trest
Chris SmallingZranění
Michael Carrick (oba Manchester United)Zranění
Juanfran (Atlético Madrid)Karetní trest
Yaya Touré (Manchester City)Karetní trest
Giannis Maniatis (Olympiakos)Karetní trest
Andrea Pirlo (Juventus)Zranění
Sven Bender (Dortmund)Zranění
Alexandru Bourceanu (Steaua)Karetní trest
Óscar Cardozo (Benfica)Zranění
Marco Verratti (PSG)Karetní trest
Gregory van der Wiel (PSG)Karetní trest

Reklama

Související témata: