Hlavní obsah

FANTASY: Messi se ukazuje po návratu ve skvělé formě! Potvrdí ji i v Lize mistrů?

Po dvouměsíční pauze nám opět startují zápasy nejprestižnější klubové fotbalové soutěže. Liga mistrů se dostala do vyřazovací fáze a my se můžeme těšit na zajímavé duealy. V první várce věříme především hráčům Realu Madrid, PSG a Chelsea. Už víte, komu budete věřit vy?

Kapitánskou pásku si vysloužil druhý nejlepší střelec soutěže

Článek

Osmifinálové boje odstartují duely Manchesteru City proti Barceloně a Leverkusenu proti PSG. Pro Manchester City je to první zápas ve vyřazovací části Ligy mistrů a hned narazí na silnou Barcelonu. Citizens nemohou stále počítat se zraněným Agüerem a distancovaným Milnerem. I když Barcelona bude pravděpodobně hrát bez zraněného tvůrce hry Xaviho, veříme v její výhru a do útoku stavíme uzdraveného Messiho, který po návratu zaznamenal ve víkendovém zápase proti Vallecanu dvě branky.

Ronaldo si drží pozici nejlepšího střelce Ligy mistrů

V útoku doplní Messiho Ronaldo, který vstřelil v Primera Division 22 branek a i v Lize mistrů je nejlepším střelcem, obrana Schalke by pro Ronalda neměla být problémem. Brankové příležitosti by měli nejlepšímu střelci soutěže obstarat Isco a Di Mária. Leverkusen čeká od roku 2002 na výraznější úspěch v Lize mistrů, navíc německý klub prohrál z posledních pěti zápasů tři, a ve výhru nad PSG nevěříme.

Třetím do party v útoku je Ibrahimovic, který po zranění Cavaniho má start téměř jistý. Obranu složí hráči PSG Maxwell a Van der Wiel, které doplní Terry z Chelsea. Terry není jediným zástupcem Chelsea v naší jedenáctce, věříme že si Petr Čech připíše v Istanbulu proti Galatasaray čísté konto a poslední místo v sestavě obsadí dobře hrající Oscar.

Reklama