Hlavní obsah

FANTASY: Čtvrtfinále Ligy mistrů souboj slabých celků nenabídne. Favorizujeme Bayern, Real a PSG

V úterý a ve středu nám fotbalová Liga mistrů nabídne úvodní zápasy čtvrtfinále. V této fázi soutěže je velmi těžké hledat jasné favority. Za ně ale stále považujeme Bayern Mnichov společně s Realem Madrid a také Paris St. Germain. Pojďme se nyní podívat, kdo si vysloužil naši nominaci do základní jedenáctky.

Cristiano Ronaldo bude hrát s kapitánskou páskou.

Článek

Chelsea nepředvedla o víkendové generálce proti Crystalu Palace příliš kvalitní výkon. My ho nečekáme ani v duelu proti PSG. Do branky proto putuje Sirigu. O góly by se měl v útoku starat Ibrahimovic. Zástup hráčů francouzského týmu doplní ve středové řadě Motta.

Španělský duel by měla ovládnout Barcelona

Zajímavý duel bude rozhodně k vidění mezi Barcelonou a Atlétikem Madrid. Vzhledem k tomu, že se první duel hraje na Nou Campu, favorizujeme domácí. Do sestavy putuje Alves a Busquets.

Real Madrid se jistě těší, až bude moc odčinit debakl z posledního měření sil s německým celkem. Dortmund se v letošní sezóně neprezentuje tak precizní obranou, a proto dáváme do útoku hned dvojici hráčů z Madridu - Ronalda a Benzemu. Obranu pak vyztuží Ramos.

Velkým favoritem je pro nás Bayern, který v prvním klání zajíždí do Anglie. Tamní Manchester United nepodává stabilní výkony a bavorský klub bude nad jeho síly. Do sestavy zařazujeme Robbena a Ribéryho. Mnichovský tým bude mít svého zástupce i v obraně. Je jím Lahm. 

Reklama

Související témata: