Hlavní obsah

FANTASY: Finále Ligy mistrů je za dveřmi. Věříme ve výhru Realu Madrid!

Vrchol fotbalové sezóny na klubové úrovni je tu. V sobotu se proti sobě postaví dva madridské celky ve finále Ligy mistrů! Všichni Fantasy hráči mají poslední šanci urvat cenné body a získat jednu z hodnotných cen! Pojďme se nyní podívat, v jaké formě se oba celky nachází, a jak vypadá doporučená sestava redakce Fantasy.

Kapitánem týmu je kanonýr Ronaldo.

Článek

Skládat sestavu na finále Ligy mistrů je velmi těžký oříšek. Utkají se totiž dva madridské celky, které za sebou mají velmi dobrou sezónu. Atlético Madrid přerušilo desetiletou nadvládu gigantů Barcelony s Bílým baletem a stalo se vítězem Primera División! Real Madrid si zase připsal výhru v Copa del Rey.

Oba týmy taktéž disponují skvělými hráči, a proto je skládání sestavy nesmírně obtížné. Naše redakce přesto favorizuje Real Madrid. Věříme, že talisman v podobě Zinedina Zidana, který je členem realizačního týmu, přinese týmu potřebné štěstí a Real se bude radovat ze zisku ušatého poháru. Volíme zároveň ofenzivní pojetí hry, jelikož věříme, že v zápase padne více branek.

Do obrany dáváme jen 3 obránce a do branky stavíme Ikera Casillase, který je plně zdráv a do zápasu by měl nastoupit. V obraně se objevuje Ramos, který je nejen velmi dobrým strážcem útočných výpadů, ale je velmi silný ve vzduchu a mohl by se prosadit po rohovém kopu. Pepe bojuje se zraněním lýtka a není jisté, jestli nastoupí v základní sestavě. Jasnou náhradou by měl být stoper Varane. Posledním do party je Carvajal. Jelikož při dobré formě Coentraa a návratu Marcela je těžké odhadnout, kdo se na levý kraj obrany postaví, je Carvajal na pravé straně jistotou.

Atlético nastoupí bez Costy

Do zálohy stavíme hned pět borců. Podle posledních zpráv je Bale naprosto fit, v sestavě je jeho místo jasné. Spolu s ním si ve středové řadě zahrají Modrič, di María a Illarramendi, který podle slov Ancelottiho nahradí distancovaného Xabiho Alonsa.

V záloze se také objevuje jeden ze dvou zástupců Atlétika Madrid Gabi. Útok patří jako tradičně hvězdě Ronaldovi, který má opravdu famózní sezónu a finále Ligy mistrů by mohl svým gólem rozhodnout.

Zřejmě až na poslední chvíli se rozhodne o možném startu lehce zraněného Karima Benzemy, Atlétiku bude v boji o trofej chybět Diego Costa, a proto putuje do sestavy jeho parťák z útoku David Villa. Nejistý je také start tureckého záložníka Ardy Turana.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články