Hlavní obsah

FANTASY: Liga mistrů pokračuje druhým kolem. Věříme Realu i hráčům Arsenalu

Máme za sebou první kolo fotbalové Ligy mistrů, které bylo velmi zajímavé. Nejvíce bodů získal Yacine Brahimi z Porta, které nastřílelo Borisovu šest gólu a sám Brahimi jich do sítě soupeře nasázel hned tři. Tím si vysloužil 19 bodů. Na dalších místech ho pronásledují další tři hráči, kteří mají shodně 14 bodů. Gerard Pigué a Jérome Boateng a taktéž útočník AR Řím Gervinho. Jestli nám i druhé kolo nejprestižnější evropské klubové soutěže přinese tak značné brankové hody, se teprve dozvíme. Pojďme se nyní ale podívat na ideální sestavu tak, jak ji vidí redakce Fantasy.

Maximální zastoupení mají v našem týmu hráči Realu Madrid a Arsenalu.

Článek

Po nejistém rozjezdu v Primera División se Real Madrid dostává do velké formy a nese se na vítězné vlně. My Bílému baletu věříme i v zápase Ligy mistrů, kde po Basileji narazí na další papírově slabší tým - Ludogorec Razgrad. Do naší sestavy putuje brankář Casillas společně se svým parťákem Nachem Fernándezem. O branky španělského týmu by se měl v Bulharsku opět postarat hvězdný Cristiano Ronaldo.

Arsenal musí získat tři body

Arsenal se prezentoval v Dortmundu velmi slabým výkonem a z Německa si neodvezl ani bod. Proti Galatasaray má možnost nejen svůj mizerný výkon odčinit, ale hlavně si připsat důležité tři body. My věříme, že se to londýnskému týmu podaří, a proto má i tento celek maximální zastoupení tří hráčů. Obranu vyztuží Koscielny. Režírovat hru Kanonýrů by měl tradičně Wilshere, z jehož přihrávek se pokusí těžit útočník Welbeck.

Naším kapitánem pro druhé kolo Champions League je obránce Manchesteru City Kompany. Citizens přivítají na svém hřišti AS Řím a po prohře v Mnichově musejí bodovat naplno. Společně s Kompanym se do sestavy vešel i záložník Pobřeží slonoviny Yaya Touré.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články