Hlavní obsah

Suchý mezi Robbenem a Benzemou! Český zadák je opět v ideální jedenáctce Ligy mistrů

Praha

Jeho tým prohrál utkání třetího kola Ligy mistrů v bulharském Razgradu gólem v nastavení 0:1. Přesto se obránce Basileje Marek Suchý podruhé za sebou dostal do ideální jedenáctky UEFA 3. kola Champions League.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce Marek Suchý.

Článek

Obrana Basileje dokázala téměř až do závěrečného hvizdu udržet čisté konto, přestože už od 18. minuty hrála v oslabení o vyloučeného záložníka Dieho. Gólmana Tomáše Vaclíka v brance hostů překonal až ve druhé minutě nastavení Jordan Minev.

Ideální jedenáctka 3. kola vypadá podle UEFA následovně: Roberto (Olympiakos) - Donati (Leverkusen), David Luiz (PSG), Suchý (Basilej), Marcelo (Real) - Hazard (Chelsea), Koke (Atlético), Reus (Dortmund) - Robben (Bayern), Adriano (Šachtar), Benzema (Real).

„Tým Marka Suchého sice prohrál s Ludogorcem Razgrad v nastaveném čase, ale střední obránce si za svůj výkon, kterým přes hodinu držel naděje Basileje, určitě zasloužil lepší výsledek. Jeho sedm úspěšných obranných zákroků málem udrželo domácí na uzdě," hodnotí UEFA představení českého reprezentanta.

Reklama