Hlavní obsah

FANTASY: Ronaldo bude útočit na vyrovnání střeleckého rekordu Ligy mistrů!

Skupinová fáze Ligy mistrů se nám přelévá do druhé poloviny. Fantasy tabulce fotbalistů překvapivě vládne Luiz Adriano, útočník Šachtatu Doněck, jenž se pyšní skvělým průměrem deseti bodů na zápas. Osmadvacet bodů, tedy o dva méně než Adriano, má záložník Atlética Madrid Koké a první trojku uzavírá Yacine Brahimi, který získal 25 bodů. Pojďme se nyní společně podívat na to, jakou ideální sestavu složila na čtvrté kolo Ligy mistrů redakce Fantasy.

Kapitánem týmu jsme určili Müllera.

Článek

Real Madrid se v případě výhry nad Liverpoolem stane prvním týmem, který si zajistí postup do osmifinále Ligy mistrů. Real se nachází ve skvělé formě, v posledních jedenácti soutěžních utkáních nastřílel 48 branek! Proti Liverpoolu bude navíc o vyrovnání Raúlova rekordu v počtu vstřelených branek v Lize mistrů usilovat Ronaldo, který nemůže v našem výběru chybět. Branku by mohl dát taktéž jeho kolega z útoku Benzema, oba fotbalisté by měli těžit z gólových přihrávek Jamese Rodrígueze.

Smlsne si Bayern na AS Řím i v Německu?

Po debaklu na hřišti AS Řím, který Bayern svému soupeři uštědřil, není příliš pochyb o tom, že vedoucí tým bundesligy porazí svého soupeře i v Německu. Do naší sestavy putuje trojice ofenzivních hráčů. Ve středové řadě si zahraje nejlepší střelec Bayernu v  soutěži Götze. Společně s ním budou zaměstnávat obranu AS Řím Müller a Robben.

V našem výběru nechybí ani dva čeští zástupci. Basilej přivítá na své půdě Ludogorec a pokusí se odčinit prohru z Bulharska. Byla to první výhra bulharského týmu v základní skupině Ligy mistrů. Věříme, že domácí budou vycházet ze zabezpečené obrany a soupeři nedovolí vstřelit branku. Hájit naši svatyni bude Vaclík, před ním bude tvrdit muziku Suchý.

Reklama

Související témata: