Hlavní obsah

Baroš možná nastoupí v LM v Sofii

LIVERPOOL (Velká Británie)

Fotbalový útočník Milan Baroš se objevil v nominaci trenéra Rafaela Beníteze na středeční utkání třetího předkola Ligy mistrů v bulharské Sofii proti domácímu CSKA. Uvádějí to oficiální webové stránky klubu. Není však jisté, zda český fotbalista do utkání nastoupí, či zda zůstane stejně jako v předešlých případech jen sedět na tribuně, nebo alespoň na lavičce.

Článek

Český reprezentant si zatím v kvalifikaci o nejprestižnější evropský pohár nezahrál, ačkoliv Liverpool sehrál již čtyři utkání. Už dlouho se intenzivně spekuluje o Barošově odchodu a Benítez jej podle všeho nenasazuje proto, aby nesnížil jeho cenu na přestupovém trhu. Hráč totiž nesmí během jedné sezony hrát v evropských pohárech za dvě mužstva.

Největším zájemcem o Barošovy služby byla v poslední době Aston Villa, ale ta v příští sezoně žádné evropské poháry hrát nebude. V tom případě by Baroš mohl klidně nastoupit. A to také proto, že další liverpoolský útočník Peter Crouch je zraněný.

Podle nejnovějších informací se však do boje o českého kanonýra opět vložil Lyon, který bude hrát v základní skupině Ligy mistrů. Francouzský mistr se snažil získat Michaela Owena z Realu Madrid, jenže ten dá nejspíše přednost jednomu z dvojice Manchester United - Newcastle.

Reklama