Hlavní obsah

FANTASY: Liga mistrů je zpět! PSG touží po odplatě. Na svém hřišti vyzve Cheslea

Praha

Po dlouhé pauze, která trvala dva měsíce, je zpět nejprestižnější klubová fotbalová soutěž. Šestnáct týmů se chystá na první souboje ve vyřazovací části Ligy mistrů. PSG se těší na odvetu proti Chelsea, která ji v minulém ročníku vystavila stopku už ve čtvrtfinále. Bayern se představí ve Lvově, kde vyzve Donětsk.

Věříme, že Cristiano Ronaldo dá vzpomenout na svou střeleckou formu z loňského roku.

Článek

Hráči PSG mají v živé paměti loňský neúspěch proti Chelsea. Do semifinále nepustil PSG pouze menší počet vstřelených branek na soupeřově hřišti. Nyní to bude proti Chelsea ale ještě těžší. Pařížané hlásí rozsáhlou marodku. Trenérovi Blancovi budou chybět: Aurier, Lucas, Marquinhos, Cabaye a Matuidiho. Do naší sestavy se tak vešel jen Ibrahimovič.

Bayern se vrátil na vítěznou vlnu

Po drobném zaváhání je Bayern opět na vítězné vlně. V ligovém duelu tým z Mnichova rozstřílel Hamburk 8:0! Ve Lově se utká Bayern proti Šachtaru Donětsk a my věříme, že si odveze tři body. Do naší sestavy putuje hned trojice hráčů. V brance bude Neuer, před ním bude eliminovat útočné výpady hostí Boateng a v záloze se představí Götze.

Real Madrid se také potýká s rozsáhlou marodkou. Do boje proti Schalke nezasáhnou: Ramos, Rodríguez, Modrič, Coentrao ani Khedira. My věříme, že si Real i bez svých opor dojde proti Schalke pro pohodlnou výhru. Do zadních řad putují Nacho a Marcelo. I přesto, že v novém kalendářním roce se Ronaldovi střelecky nedaří, v Lize mistrů mu dáváme šanci.

Reklama

Související témata: