Hlavní obsah

Fatální chyba. Terry před rozhodujícím gólem nepochopitelně bránil spoluhráče!

Londýn

Hráli dlouhou přesilovku proti soupeři, který bojoval bez vyloučené největší hvězdy Zlatana Ibrahimovice. Přesto fotbalisté Chelsea neuhlídali ve 114. minutě zápasu Thiaga Silvu, jenž si bez větších problémů naskočil na rohový kop a hlavou vstřelil vyrovnávací gól PSG na 2:2, který znamenal pro Pařížany postup do čtvrtfinále Ligy mistrů. Jak je možné, že si Blues takový okamžik nepohlídali?

Foto: Sport.cz

John Terry nepochopitelně hlídá spoluhráče Garyho Cahilla před rozhodujícím gólem PSG na 2:2 v osmifinále Ligy mistrů.

Článek
Fotogalerie

Thiago Silva přitom pár sekund předtím rovněž nebezpečně hlavičkoval, to ale ještě brankář Thibaut Courtois fantastickým zákrokem domácí zachránil od pohromy. Ale ne na dlouho. Zadáci Chelsea se nepoučili a stejného muže nechali hlavičkovat znovu, tentokrát už s fatálními následky pro tým kouče Joseho Mourinha.

Nejeden fanoušek si jistě klade otázku, jak je možné, že dostal Thiago Silva od domácích tolik prostoru.

Částečnou odpověď nabízí obrázek zcela nepochopitelného momentu (viz titulní fotka článku), kdy si krátce před kritickým okamžikem ostřílený obránce John Terry nejspíš spletl spoluhráče Garyho Cahilla se soupeřem a začal ho v šestnáctce vehementně bránit.

Není pak divu, že si Thiago Silva našel prostor k hlavičce, která trochu nečekaně poslala v Lize mistrů dál pařížský celek.

Reklama

Související témata: