Hlavní obsah

Morientes: Chelsea v LM nepostoupí ze skupiny

LIVERPOOL

Vzrušená atmosféra předchází středeční duel fotbalové Ligy mistrů mezi Liverpoolem a Chelsea. Domácí Reds obhajují prestižní trofej, hosté zase suverénně vládnou aktuálnímu ročníku Premier League. Oleje do ohně přilil španělský útočník Liverpoolu Fernando Morientes, který hráčům Chelsea přes média vzkázal: "Ani se nedostanete do vyřazovací části!"

Foto: www.champ-league.by.ru

Španělský fotbalista Fernando Morientes

Článek

Morientes se těší na potvrzení výhry v předchozím ročníku Champions League, kdy Liverpool díky gólu Luise Garcíi v odvetě favorizovanou Chelsea vyřadil. A nejednalo se prý o náhodu! "Kdybych byl sázkařem, vsadil bych na postup Liverpoolu a Betisu Sevilla," nevěří španělský reprezentant v postup Chelsea na stránkách listu The Sun.

Fernando Morientes nemohl v uplynulém ročníku Ligy mistrů za Liverpool hrát, protože se už předtím do pohárové Evropy zapojil v dresu Realu Madrid. "Obviňovali nás, že jsme v semifinále měli štěstí," stěžoval si Morientes. "Ale Chelsea neskórovala ani v jednom zápase a to svědčí o dobré práci trenéra Benitéze," dodal Španěl.

"Máme velkou šanci je porazit znovu. Nejen protože jsme poslední šampióni, ale protože víme, jak na Chelsea hrát," upozorňuje útočník Liverpoolu.

Morientes má se souboji s posledním mistrem anglické Premier League zkušenosti, v roce 2004 gólem přispěl k vyřazení Chelsea v semifinále Ligy mistrů. Tenkrát byl devětadvacetiletý forvard v Monaku na hostování z Realu Madrid.

Reklama

Související témata: