Hlavní obsah

FANTASY: Dovede hvězdný Ronaldo svůj Real k obhajobě triumfu v Lize mistrů?

Liga mistrů má dnes a zítra na program úvodní semifinálové duely. V tom prvním Juventus vyzve loňského držitele trofeje Real Madrid. Ve středu se můžeme těšit na návrat trenéra Guardioly na Camp Nou. Jeho Bayern tam změří síly s Barcelonou.

Do sestavy Realu se po trestu vrací Marcelo.

Článek

Realu Madrid se na půdě italských týmů příliš nedaří. Poslední výhru si fotbalisté Bílého baletu odvezli z Apeninského poloostrova v ročníku 2004/05 proti AS Řím, se kterým se utkali ve skupinové fázi soutěže. My však věříme, že kouč Realu Carlo Ancelotti, který v Itálii dlouho působil, najde na čerstvého mistra Serie A recept a do finále dovede svůj tým.

Maximálně tři borci z jednoho mužstva

Do branky putuje Iker Casillas, náš kapitán, kterému bude pomáhat v obranné řadě Marcelo. V útoku dáváme důvěru Cristianu Ronaldovi. Real Madrid se bude muset obejít bez útočníka Benzemy, který s týmem do Itálie neodcestoval.

Zranění kolene stále nedoléčil Luka Modrič. Ani Juventus se nemůže spolehnout na všechny své opory. Allegrimu budou chybět Cáceres, Asamoah, Pogba a Marrone. Dobrou zprávou je, že k dispozici by měl být tvůrce hry Pirlo.

Druhé semifinále také nabídne velmi pikantní souboj. Věříme, že se Barcelona na Camp Nou střelecky prosadí, a do útoku proto dáváme Neymara s Messim. Na kraj obranné trojice stavíme ofenzivně laděného Jordiho Albu. Vzhledem k tomu, že i v semifinále platí omezení maximálně tří hráčů z jednoho mužstva, Bayern, který se až do konce sezóny musí obejít bez zraněného Robbena, v naší jedenáctce zastupuje trojice Müller, Götze a Schweinsteiger.

Reklama

Související témata: