Hlavní obsah

Mourinho zkritizoval své svěřence, chystá se na Wengera

SEVILLA

Kouč Chelsea José Mourinho má o důvod víc k zamyšlení. Po mediální přestřelce s trenérem konkurenčního Arsenalu Wengerem jeho Chelsea prohrála v Lize mistrů v Seville s Betisem 0:1. "Byl to náš letos nejhorší výkon! Absolutně neakceptovatelný, místy jsem si myslel, že to ani nemůže být pravda," hřímal po zápase rozlícený Mourinho.

Článek

Portugalec také nenechal bez povšimnutí poznámky Wengera, který jej v pondělí označil za hloupého. "Je čas přestat. Ale jestli nepřestane, tak si to vyřídíme," upozorňuje na možnost důraznější výměny názorů na stránkách bulvárního deníku The Sun Mourinho.

Wenger vrátil Mourinhovi víkendové komentáře, kdy Portugalec Wengera označil za voyera, posedlého Chelsea. "Máme plno komentářů od pana Wengera během posledních dvanácti měsíců. Vydá toho na sto dvacet stránek," řekl Mourinho.

Jak dopadne Chelsea v Lize mistrů?
Hlasujte v anketě Sportu.cz!

Větší problém než dohadování se s trenérem Arsenalu je výpadek Chelsea v prestižní Lize mistrů. "Normálně po zápase rozebírám výkony se svými hráči. Tentokrát jsem ale chtěl víc poslouchat než mluvit. Chtěl jsem, aby mi vysvětlili, co bylo špatně. Možná si někteří mysleli, že znovu vyhrajeme 4:0," byl nespokojený Mourinho.

Přesto Portugalec viděl i kladné okamžiky. "Jediným pozitivem může být to, že Petr Čech získal zpět trošku sebedůvěry po chybě proti Blackburnu. Jinak ani nemůžu kritizovat jednotlivce, protože jsme hráli mizerně jako tým," hodnotil trenér.

Chelsea je ve skupině G se sedmi body na druhém místě za Liverpoolem, který má o tři body víc. Třetí Betis na anglického šampióna ztrácí bod.

Reklama

Související témata: