Hlavní obsah

Plzeňští špehové o soupeři v LM: Maccabi má silnou ofenzívu a bouřlivé prostředí

Karel FeltPrávo

Plzeňský manažer František Mysliveček a asistent trenéra Miroslava Koubka Jiří Skála v úterý sledovali příštího soupeře pro 3. předkolo fotbalové Ligy mistrů. Domácí Maccabi Tel Aviv rozstřílel maltský Hibernians 5:1, takže Viktorii příští úterý čeká první utkání s izraelským mistrem v Tel Avivu.

Foto: Facebook

Fanoušci Maccabi Tel Aviv, soupeře plzeňských fotbalistů v 3. předkole Ligy mistrů.

Článek

„Viděli jsme jednoznačné vítězství. Maccabi se snaží hrát kombinační fotbal. Velkou sílu má v útoku. Trio Micha, Zehavi a Tal Ben Haim je skutečně silné. Kapitán týmu Zehavi hraje na hrotu a dal dva góly. Ben Haim, kterého známe ještě jako hráče Hapoelu Tel Aviv, dal jeden gól. Jednoznačně z toho vyplývá, že se musíme dobře připravit na jejich ofenzívu," podělil se o svoje dojmy telefonicky ještě z Tel Avivu František Mysliveček.

„Domácím bouřlivě fandilo asi čtrnáct tisíc diváků, prostředí bylo fotbalové. To by nás ale nemělo zaskočit. Jinak jsme se nesetkali s žádným problémem, Tel Aviv funguje normálně. Samozřejmě na letišti jsou přísná bezpečnostní opatření, což je logické," dodal.

Trenéru Miroslavu Koubkovi přivezli spoustu informací. „Máme k dispozici videozáznam z tohoto zápasu, ale i samozřejmě i z dalších. Jiří Skála má spoustu poznámek. V pátek hrajeme úvodní ligové kolo se Slavií, pak se trenéři začnou věnovat přípravě na Maccabi. Věřím, že tohoto soupeře, i když je opravdu kvalitní a hraje ofenzivní fotbal, zvládneme a postoupíme dál," rozloučil se Mysliveček.

Reklama

Související témata: