Hlavní obsah

Dočkal: Neuvěřitelné chyby rozhodčího! Ital mi ale řekl, že odjíždí s dobrým pocitem

Praha

Sami sobě vyčítají hrubky, kvůli nimž ztratili vedení 2:0, nakonec s CSKA prohráli 2:3 a o Ligu mistrů znovu přišli. Fotbalisté pražské Sparty však zároveň spílají italským rozhodčím. Nenařízená penalta za faul na Lafatu a zřejmě i na Fataie, přísné vyloučení Matějovského. „Po zápase jsem se rozhodčího Mazzoleniho ptal, jestli odjíždí s dobrým pocitem. A Ital mi řekl, že ano,“ nechápavě kroutil hlavou záložník Bořek Dočkal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vyloučený sparťan Marek Matějovský spílá italskému rozhodčímu Paolovi Mazzolenimu.

Článek
Fotogalerie

Drbali si hlavu za vlastní chyby a obrovskou příležitost, kterou neuvěřitelně promarnili. Zároveň však opouštěli letenský trávník s hořkým pocitem, že pohárová Evropa prostě potřebuje ruský trh mnohem víc než pidi český.

„Jasně že budu brečet! Rozdělme hodnocení zápasu na náš výkon a na výkon rozhodčího. A ten byl tragický, za stavu 2:2 zápas v závěru hrubě ovlivnil! Nám dával karty, jim ne. Nefoukl jasnou penaltu na Lafatu, přísně vyloučil Matějovského - šli do toho oba stejně a Mára hrál balon. Je to tak," láteřil trenér Zdeněk Ščasný.

Mazzoleni se sparťanům jen vysmál

Hráči na tom byli stejně. „Nechci se vymlouvat jen na rozhodčího. Dělali jsme chyby, kvůli nimž jsme přišli o vedení 2:0. Jenže penalta na Lafiho byla jasná a červená pro Máru přísná," přidával se reprezentant Ladislav Krejčí.

„Jen kvůli rozhodčímu jsme nevypadli, ale na tak velký zápas udělal obrovské chyby. To je na můj vkus trochu moc," nechápal Bořek Dočkal.

Po utkání si to šel s rozhodčím vyříkat, ale jak už to tak bývá, nepořídil nic. Ital Paolo Mazzoleni se mu jen vysmál do očí a svůj výkon si pochválil...

Kdo podle vás spíše může za vyřazení Sparty?
Samotná Sparta
67,4 %
Italský sudí
32,6 %
Celkem hlasovalo 19485 čtenářů.

Reklama