Hlavní obsah

Hartigovi se strach z létání vymstil, po únavné cestě se zranil

BRATISLAVA

Pořádnou dávku smůly si vybral český fotbalista Lukáš Hartig ve službách bratislavské Artmedie. V úterý nepřekonal strach z létaní a k utkání Ligy mistrů proti Interu Milán vyrazil na 900 kilometrů dlouhou trasu autem. VItálii si pak po únavné cestě zranil na tréninku levou ruku. Jeho start ve večerním utkání je tak ohrožen.

Článek

"Lukáš nesnáší zcela dobře letecké přesuny. Vždy jsme jej museli nadopovat nějakými prášky na spaní, aby vydržel celý let. A navíc je dost pověrčivý. Zápas proti Interu bude jeho třináctým v Lize mistrů, takže se cestě v oblacích i z tohoto důvodu raději vyhnul," řekl manažer Artmedie Petr Kašpar listu Sme.

Hartig, který si v prestižní klubové soutěži již zahrál také v dresu pražské Sparty, dostal k dispozici luxusní limuzínu i s dvojicí řidičů. Do Milána dorazil včas a večer se již hlásil trenéru Vladimíru Weissovi na tréninku. Podle deníku Šport jej ale při něm trefil do levé ruky míč a přípravu nedokončil kvůli podezření na zlomeninu kůstky v zápěstí.

Český útočník se tak přidal k brankáři Juraji Čobejovi a záložníkovi Ondreji Debnárovi, kteří rovněž nevědí, zda budou moci kvůli zranění nastoupit.

Reklama