Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Liverpool vs. Betis Sevilla

Fotbalisté Liverpoolu jsou velmi blízko postupu do další fáze Ligy mistrů. Lídrovi základní skupiny G stačí ve středečním utkání proti Betisu Sevilla jediný bod. Španělský tým je navíc v dlouhodobější krizi, takže fanoušci Liverpoolu jsou poprávu optimisticky naladěni. Jak celý souboj dopadne, mohou čtenáři Sport.cz sledovat i v on-line reportáži.

Článek

Liverpool vede skupinu s tříbodovým náskokem před Chelsea. To jeho soupeř ze Sevilly v lize už pět zápasů nevyhrál, v tabulce je předposlední a na Anfield Road přijede bez sedmi hráčů užšího kádru. Trenér domácích Rafael Benítez i proto počítá se ziskem tří bodů.

On-line reportáže na Sport.cz:
Liga mistrů: Liverpool vs. Betis Sevilla

"Je načase odvděčit se našim fanouškům za podporu a ukázat, že na Anfield Road se pro body nejezdí," tvrdí sebevědomě Benítez. "Myslíme pouze na vítězství. Nejdůležitější je samozřejmě postoupit do další fáze Ligy mistrů, ale chceme také předvést dobrý fotbal a vyhrát," dodal.

Benítez i nadále důvěřuje své letní posile Peteru Crouchovi, třebaže vysoký útočník ještě ve 14 zápasech za Liverpool neskóroval a v sobotu dokonce zahodil proti Portsmouthu penaltu. "Loni jsem ji přitom dal," divil se hráč, kterému musel v létě udělat místo na soupisce Milan Baroš.

Reklama

Související témata: