Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: AC Milán - Schalke 04

PRAHA

Přímý střet o postup do osmifinále Ligy mistrů čeká v úterý večer fotbalisty AC Milán a Schalke 04. Italský celek momentálně vede pořadí skupiny E, německý klub má ale stejný počet bodů a třetí PSV Eindhoven ztrácí pouze jeden bod. Jak dopadne duel na San Siru? Sledujte on-line reportáž na Sport.cz.

Článek

Eindhoven hostí na domácím trávníku Fenerbahce Istanbul, kouč Schalke Ralf Rangnick ale rozhodně nechce spoléhat pouze na to, že turecký celek v Nizozemsku uspěje. "Nemůžeme čekat na výsledek z Eindhovenu, na San Siru budeme hrát na vítězství," měl před utkáním jasno trenér čtvrtého týmu německé bundesligy.

Trenér milánského klubu Carlo Ancelotti, do jehož družiny patří také český reprezentant Marek Jankulovski, před klíčovým duelem nedával najevo ani známku nervozity. "Žádný z evropských klubů nehrál v uplynulých třech letech tak, jako my. Věřím, že zkušenosti z pohárových bojů bohatě zúročíme i v tomto důležitém utkání," prohlásil sebevědomě Ancelotti, jehož tým v roce 2003 prestižní soutěž vyhrál a loni podlehl až ve finále Liverpoolu.

Tabulka skupiny E
1.AC Milán9:48
2.Schalke10:68
3.Eindhoven2:67
4.Fenerbahce7:124
Program 6. kola Ligy mistrů (úterý, začátky ve 20:45)
skupina EAC Milán - Schalke 04, Eindhoven - Fenerbahce
skupina FLyon - Rosenborg, Olympiacos - Real Madrid
skupina GBetis - Anderlecht, Chelsea - Liverpool
skupina HArtmedia - Porto, Gl. Rangers - Inter Milán

Reklama