Hlavní obsah

FANTASY: Naváže Neymar na víkendové střelecké hody?

Dnes ve 20:45 se rozjede 3. kolo Ligy mistrů. Nejvíce Fantasy bodů v dosavadních dvou kolech nasbíral Cristiano Ronaldo. Portugalskému útočníkovi Realu Madrid dýchá na záda Nicolás Gaitán z Benfiky Lisabon. Oba jmenování mají na svém kontě přes dvacet bodů. První trojici uzavírá s dvaceti body Maxime Lestienne, hájící barvy PSV.

Kapitánem týmu jsme určili Neymara.

Článek

BATE porazilo v minulém kole na své půdě AS Řím 3:2. Dnes přivítají běloruští fotbalisté Barcelonu, a přestože sázkové kanceláře jasně favorizují hosty, my si myslíme, že to tak jednoznačné nebude.

Do naší sestavy putuje pouze Nemyar, který skvěle zaskočil za zraněného Messiho, když nasázel v ligovém zápase proti Vallecanu čtyři branky a na jednu asistoval Suárezovi.

Buffonův start je ohrožen

Serie A stále čeká, kdy se obhájce titulu Juventus vyšvihne na přední příčky soutěže. V Lize mistrů ale získala "Stará dáma" plný počet bodů a my věříme, že si další výhru připíše i v domácím zápase proti Mönchengladbachu. Do naší sestavy putují obránci Evra a Chiellini, v záloze se představí Pogba.

Nejistý je start brankáře Buffona, který se v zápase s Interem zranil. Na marodce Juventusu jsou i nadále Cáceres, Khedira i Lichtsteiner. Real Madrid se musí obejít bez zraněného Rodrígueze,Carvajala a Balea. Nejistý je start Ramose, Benzemy a Pepeho. Do zápasů 3. kola nezasáhne ani zraněný Messi, společně s ním budou z tribuny sledovat zápas Barcelony Rafinha s Iniestou.

Reklama