Hlavní obsah

FANTASY: Prolomí Teixeira střelecké trápení Šachtaru?

Už v 16 hodin se dnes rozjede další kolo Ligy mistrů, které nám může odkrýt první postupující do vyřazovací fáze soutěže. Kteří fotbalisté budou podle redakce Fantasy v nadcházejících zápasech nejvíce vidět?

Maximální počet tří hráčů má v našem výběru pouze Barcelona.

Článek

Alex Teixiera

Brazilský záložník pálí v ukrajinské lize ostrými. Za dosavadních 12 zápasů vstřelil už 18 gólů. Kdo jiný by tak měl protrhnout trápení Šachtaru, který nevstřelil v dosavadních zápasech Ligy mistrů ani branku. Malmö prohrálo z posledních devíti venkovních utkání v Lize mistrů osm. Věříme, že díky brance Texeiry prohraje i na Ukrajině.

Cristiano Ronaldo

Real Madrid hlásí před zápasem proti PSG rozsáhlou marodku. Zraněni jsou Rodríguez, Carvajal, Bale a nejistý je i start Benzemy. Ronaldo tak musí své zraněné kolegy plně zastoupit a rozšířit své brankové konto. V Lize mistrů nasázel soupeřům už pět gólů a další trefy by mohl přidat do sítě PSG.

Jordi Alba

Alba si pilně plní defenzivní úkoly a navíc podporuje svými výpady útočné snažení svých spoluhráčů. Proti Borisovu by neměl mít španělský obránce tolik práce s bráněním a mohl by tak věnovat útočení ještě více energie, než je u něj zvykem. Věříme, že po jednom z jeho mnoha centrů se bude Barcelona radovat z gólu.

Jevhen Konopljanka

Posila Sevilly, která přišla do španělského týmu po finále Evropské ligy je nejlepším střelcem klubu v Lize mistrů. Stačily mu na to pouze dvě trefy. Proti Manchesteru City nečeká Sevillu lehké utkání, ale my věříme, že ho domácí tým zvládne. Při absenci Banegy a Gameira se budou domácí spoléhat na útočné akce a branky právě Konopljanky.

Asmir Begovič

Chelsea se v domácí soutěži vůbec nedaří, ale v Lize mistrů to je jiná písnička. Begovič udržel v Kyjevě čisté konto a my věříme, že se mu stejný kousek podaří i v zápase proti stejnému soupeři na Stamford Bridge.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal