Hlavní obsah

Mourinho a útočník Costa se o půli poškorpili. Spravily to prý polibky

Trenér Chelsea José Mourinho a útočník Diego Costa si během přestávky zápasu fotbalové Ligy mistrů na půdě Maccabi Tel Aviv vjeli do vlasů. Podle anglických novinářů na sebe oba zainteresovaní pokřikovali a ukázali jeden na druhého několik nevybíravých gest. Dobře naložený Mourinho celou záležitost po pohodlné výhře 4:0 po konci zápasu zlehčoval.

Foto: John Sibley, Reuters

Trenér Chelsea José Mourinho

Článek
Fotogalerie

Je možné, že se z celé situace dělá nafouknutá bublina. Ukazuje to však na to, že Mourinho nevládne v kabině Blues tak pevnou rukou, jak by si přál. Mou rozčílila Costova ledabylost ze samotného závěru úvodního poločasu.

Právě ve chvíli, kdy začínalo nastavení, Fábregas poslal z hranice šestnáctky načechraný oblouček na nabíhajícího Hazarda, který přihrávkou na druhou stranu malého vápna ještě vylepšoval pozici pro Costu. Jenže Španělovi se sprintovat nechtělo, takže šance vyšuměla do ztracena.

Dopřáli jsme si polibků a objetí, smál se Mou

A to Mourinha rozčílilo doběla, takže dal pokyn Rémymu, do té doby na střídačce, aby se začal rozcvičovat. „Chtěl jsem, aby (Costa) udělal určitý pohyb, který neudělal. Byl jsem zklamaný, proto jsem tak reagoval. On udělal totéž," vyprávěl po zápase Mourinho.

Portugalec nakonec Costu na hřišti ponechal celých devadesát minut. „To proto, že v šatně o půli jsme si dopřáli pár polibků a objetí. Takže žádný problém," smál se Mourinho, jehož celek vede s deseti body skupinu G.

Postup ale ještě jistý nemá. Druhé Porto má stejný počet bodů a třetí Dynamo Kyjev jen o dva méně.

Postoupí fotbalisté Chelsea do jarního osmifinále Ligy mistrů?
Ano
77,6 %
Ne
22,4 %
Celkem hlasovalo 2802 čtenářů.

Reklama

Související témata: