Hlavní obsah

FANTASY: Wolfsburg a Manchester v přímém souboji o play off Ligy mistrů

Praha

Poslední kolo základní části Ligy mistrů začne dnes ve 20:45. Zajímavá je situace ve skupině B. Skupina nabízí dvě volná místa do vyřazovacích bojů. Wolfsburg si to s Manchesterem rozdá v přímém zápase o jedno z nich.

Kapitánem týmu je záložník María.

Článek

Juan Mata

Manchester čeká v Německu zápas o všechno. Pokud PSV bude proti CSKA bodovat, Manchester musí k postupové jistotě Wolfsburg porazit. Do zápasu nezasáhne zraněný Rooney, ale ani Rojo, Schneiderlin, Jones, Herrera nebo Valencia.

Do našeho výběru putuje Mata. Který by měl ve středu pole rýsovat gólové přihrávky Martialovi.

Ángel Di María

PSG má postup do vyřazovací části soutěže jistý. Předpokládáme, že proti Šachtaru si domácí s chutí zastřílí a tři body zůstanou v Paříži.

María patří pravidelně k nejvýraznějším hráčům PSG. V Lize mistrů nastřílel tři branky a je nejlepším střelcem týmu v soutěži. Věříme, že své brankové konto rozšíří i v posledním zápase skupinové fáze Ligy mistrů.

PSG nemůže počítat se službami zraněného Pastoreho. Do zápasu nebude pravděpodobně připraven ani Thiago Silva.

Cristiano Ronaldo

Nejlepší střelec Ligy mistrů, který nasázel do sítě soupeřů 7 branek, nemůže v našem výběru chybět. Navíc když do Madridu přijede Malmö. Švédský tým je jedním z nejhůře bránících týmů v soutěži. Do své sítě propustil 13 branek. Věříme, že Ronaldo by mohl další dvě branky přidat.

Real trápí rozsáhlá marodka. Zraněni jsou především obránci, Sergio Ramos, Varane a Carvajal. Do zápasu by neměli zasáhnout Navas, Bale a Modrić.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články