Hlavní obsah

Ronaldo v LM pokořil další střelecký milník a zastal se nechtěného Beníteze

Madrid

Fotbalisté švédského Malmö se v úterý na vlastní kůži přesvědčili o tom, jak složité je uhlídat Cristiana Ronalda. Portugalský kanonýr se čtyřmi góly podílel na vysokém vítězství Bílého baletu 8:0 a jako první hráč překonal v základní skupině Ligy mistrů dvouciferný počet nastřílených branek (11). Po rekordním duelu se Ronaldo zastal mnohdy kritizovaného kouče Rafaela Beníteze a popřel spekulace o svém odchodu ze Santiago Bernabéu.

Foto: Juan Medina, Reuters

Cristiano Ronaldo oslavuje jeden ze svých gólů do sítě Malmö.

Článek
Fotogalerie

Portugalská mašina na góly se v duelu proti švédskému soupeři blýskla úžasným výkonem. „Jsem moc rád za další rekord. V posledních dnech se cítím velmi dobře, forma se pořád zlepšuje," řekl Ronaldo do kamer televizní stanice Antena 3.

V průběhu podzimní části sezóny se často spekulovalo o jeho odchodu. Mluvilo se o návratu do Manchesteru United i o zájmu PSG. Útěk z Realu ale Ronaldo popřel. „Je to každý rok neustále dokola a pořád to samé... Jsem v klidu, zůstávám v Realu, kde mám ještě smlouvu na dva roky," uvedl třicetiletý hráč.

Ronaldo rovněž dementoval údajné spory s koučem Rafaelem Benítezem. Tomu spousta fandů Bílého baletu nemůže přijít na jméno, hlavně po listopadovém domácím debaklu 0:4 v El Clásiku s Barcelonou.

„Víme, že jsme nehráli dobře, ani já jsem nepodal slušný výkon. Ovšem pořád se zlepšujeme. Jsem rád, že nám příznivci Realu dál věří. Rafa je dobrý trenér a svou práci dělá zodpovědně, jen potřebuje nějaký čas. Podle mě si vede dobře. Nemáme spolu žádný problém," uzavřel rodák z Madeiry.

Nastřílí Cristiano Ronaldo v letošním ročníku Ligy mistrů dvacet nebo více gólů?
Ano
63,3 %
Ne
36,7 %
Celkem hlasovalo 5093 čtenářů.

Reklama

Související témata: