Hlavní obsah

FANTASY: Sázíme na výhru Bayernu, Realu Madrid a Barcelony! Kapitánem volíme Ronalda

fantasy

Čtvrtfinálové duely se rozeběhnou dnes ve 20:45. Na úvod se v nich představí Barcelona, která na svém hřišti přivítá Atlético Madrid, a Bayern Mnichov, který narazí na Benfiku. Ve středu pak vyzve PSG Manchester City a Real Madrid se představí v Německu, kde sehraje zápas proti Wolfsburgu.

Kapitánem týmu je nejlepší střelec soutěže Cristiano Ronaldo

Článek

Cristiano Ronaldo

Portugalský útočník rozhodl o výhře svého týmu v ligovém zápase proti Barceloně. V Lize mistrů se s náskokem 5 branek vyhřívá na čele tabulky střelců. V milionářské soutěži jich do sítě soupeřů nasázel už 13 a k tomu ještě přidal 4 asistence.

Španělskému celku se proti německým týmům daří. Nečekáme, že by Wolfsburg mohl útočné síle Realu vzdorovat a věříme ve výhru hostů. Hlasité slovo by měl mít při všech útočných snahách Realu právě Ronaldo. Volíme ho i kapitánem týmu.

Robert Lewandowski

Lewandowski je na čele tabulky střelců v Bundeslize a i v Lize mistrů je hodně vidět. Se svými osmi zásahy je nejlepším střelcem svého týmu v této soutěži. O branku za ním je Thomas Müller.

Bayern nikdy v historii s Benfikou neprohrál. Věříme, že tuto sérii natáhne o další dva zápasy. O výhře v tom prvním, který se odehraje dnes, nepochybujeme.

Do naší sestavy putují hned tři zástupci z Bayernu. Kromě Lewandowskiho, který by měl zaměstnávat obranu soupeře, věříme i v čisté konto domácího celku. Do branky proto stavíme Neuera a do obrany Lahma.

Z hráčů dalších týmů preferujeme mj. barcelonská esa, jejichž vítězství proti Atlétiku také předpokládáme.

Reklama