Hlavní obsah

Ostudné divadlo hvězdy Realu. Trapné a šokující, komentují v Anglii teatrální kousek

Wolfsburg

Nejenže ve Wolfsburgu senzačně prohráli úvodní čtvrtfinále Ligy mistrů 0:2, fotbalisté Realu Madrid si také uřízli ostudu. A to vinou brazilského obránce Marcela, jehož teatrálnímu pádu po přihraném kontaktu s Maximilianem Arnoldem se vysmívá celý fotbalový svět.

Foto: Markus Schreiber, ČTK/AP

Obránce Realu Madrid Marcelo (vpravo) bojuje o míč s wolfsburským Luizem Gustavem.

Článek
Fotogalerie

K incidentu došlo v době, když se blížila závěrečná dvacetiminutovka utkání. Obránce Realu nejprve zadovkou Arnolda nakopl, pak se sklonil pro míč a hlavou udeřil svého soka do hrudníku. Následně se chytil za obličej a skácel se k zemi.

Co na to rozhodčí? Vytáhl žlutou kartu pro Arnolda.

Bývalý kouč anglické reprezentace Glenn Hoddle v roli komentátora pro televizi ITV jen nechápavě kroutil hlavou. „Spadl, jako kdyby ho zastřelili. Je to hrozně trapné," okomentoval Marcelovo chování.

„Tohle je fakt šokující," přidal další spolukomentátor a bývalá hvězda Manchesteru United Roy Keane.

Samotný Arnold však přešel po velkém vítězství Vlků celou situaci s nadhledem. „Přál bych si, abych měl tak krásné vlasy jako Marcelo," smál se.

Výsměch samozřejmě přišel i z tábora Barcelony, která ve víkendovém El Clásiku doma na Real nestačila. „Otřes mozku. Skvělý film!" rýpl si Gerard Piqué po Marcelově herecké vložce na twitteru.

Reklama

Související témata: