Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Arsenal - Juventus, Benfica - Barcelona

Čtvrtfinálové boje v Lize mistrů se rozhoří v úterý na hřištích londýnského Arsenalu a Benfiky Lisabon. Londýnské celek přivítá Juventus Turín, kterému bude chybět vykartovaný Pavel Nedvěd, a do Portugalska zavítá FC Barcelona. Sledujte nejdůležitější momenty obou utkání v on-line reportáži na Sport.cz, oba zápasy začínají ve 20:45.

Článek

Juventusu nebude chybět jen Nedvěd, který v odvetě osmifinále s Werderem Brémy dostal třetí žlutou kartu v soutěži a nemůže nastoupit, ale také Alessando del Piero, který nehraje kvůli svalovému zranění. Pikantní náboj bude zápas mít pro Patricka Vieiru, který Arsenal dlouho vedl s kapitánskou páskou na rukávu, ale loni odešel do Turína.

V Lisabonu se odehraje souboj bývalých kolegů z nizozemské reprezentace. Domácí Benfiku povede v roli trenéra Ronald Koeman proti svému bývalému klubu Barceloně, kterou koučuje Frank Rijkaard.

Velkou motivaci budou mít kapitán Benfiky Simao a jeho spoluhráč Geovanni, kterých se Barcelona před lety zbavila jako neperspektivních. Hosté mají starosti se složením obrany, neboť karty či zranění vyřadily ze hry stopery Marqueze, Puyola a defenzivního záložníka Edmilsona.

Reklama

Související témata: