Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: Juventus - Arsenal, Barcelona - Benfica

PRAHA

Semifináloví soupeři fotbalistů AC Milán a Villarrealu vzejdou ze středečních odvet čtvrtfinále Ligy mistrů. O zázrak se pokusí hráči Juventusu, kteří první duel s Arsenalem prohráli 0:2, ve druhém utkání přivítá Barcelona Benfiku Lisabon, s níž v prvním zápase uhrála bezbrankovou remízu. Sledujte důležité momenty obou zápasů on-line na Sport.cz.

Článek

Fotbalisté Juventusu Turín jsou před středeční odvetou čtvrtfinále Ligy mistrů s Arsenalem na pokraji vyřazení, přesto ještě živí poslední zbytky nadějí na smazání dvoubrankové ztráty. Celý klub s očekáváním vzhlíží především k návratu hvězdného českého záložníka Pavla Nedvěda, který minulé úterý na Highbury nemohl hrát kvůli žlutým kartám, ale nyní je znovu připraven dirigovat ofenzivu "Staré dámy".

Nezvyklý problém řeší fotbalisté Barcelony před odvetou s Benfikou. Katalánskému velkoklubu se zasekl pověstný brankostroj: v posledních třech zápasech "Barca" vstřelila jediný gól, a to se ještě Ronaldinho v sobotním šlágru s Realem trefil "jen" z penalty. Panika v táboře domácích ale před bitvou s Benfikou zřejmě nevládne.

"Důležité je, že se pořád do spousty šancí dostáváme. Věříme, že smůlu ve středu zlomíme a dál budeme moci snít o vítězství v Lize mistrů," doufal obránce Giovanni van Bronckhorst.

Reklama

Související témata: