Hlavní obsah

Liga mistrů on-line: semifinále Barcelona - AC Milán

PRAHA/BARCELONA

Fotbalisté Barcelony budou ve středečním semifinálovém zápase Ligy mistrů proti AC Milán hájit jednogólový náskok z prvního duelu. Na San Siru minulý týden vyhráli 1:0 a mají výhodu domácího prostředí, kde v evropských soutěžích už více než tři roky neprohráli. Sledujte utkání od 20:45 v on-line reportáži na Sport.cz.

Článek

V této sezóně ještě katalánský celek nenašel přemožitele, ale portugalský záložník Deco varoval před možným podceněním utkání. "Bude to ale zřejmě ještě těžší zápas než u nich. Nesmíme jim dovolit tolik šancí jako před týdnem," zdůraznil.

Barcelona může italskému velkoklubu vrátit drtivou porážku z finále Ligy mistrů v roce 1994, kdy AC díky brankám během 36 minut vyhrál vysoko 4:0. O víkendu kvůli podmáčenému hřišti v Seville nemusela hrát ligu, zatímco Milán absolvoval vítězný zápas v Messině a během úvodní půlhodiny se mu zranili hned tři hráči.

Zatímco Brazilec Kaká by dnes na hřišti neměl chybět, nad účastí stopera Nesty se vznáší otazník a pro Ambrosiniho sezóna skončila. Do sestavy by se tak mohl dostat úspěšný střelec z Messiny Marek Jankulovski, poslední český zástupce v Lize mistrů. Zápas začne ve 20:45.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články