Hlavní obsah

Nahá ve vaně a s Messim! Kráska slavila barcelonský zázrak, ukázala to na internetu

Barcelona

Šestigólový zázrak v podání Barcelony v Lize mistrů uchvátil příznivce a rozpálil fanynky. Krásná Brazilka Suzy Cortezová, ověnčená titulem Miss BumBum oslavila senzaci „prostopášnou" fotografií. Jak bývá jejím zvykem, odhalila svoje půvaby a zveřejnila odvážné snímky na sociálních sítích. Prý aby poděkovala týmu za jeho galapředstavení.

Foto: Albert Gea, Reuters

Soustředěný Lionel Messi z Barcelony před penaltou proti PSG.

Článek

Tahle kráska to s fanoušky umí. A když zvítězí její miláčkové z fotbalové Barcelony, tak je úplně k neudržení. Když pak katalánský tým vyhrál odvetné osmifinále Ligy mistrů nad PSG 6:1 a proklouzl do čtvrtfinále, byla v extázi, což dokazují snímky na internetu.

Šestadvacetiletá kráska pózovala nahá ve vaně jen s dresem svého miláčka Lionela Messiho. Za zády na zdi měla zlatou nafouknutou číslici 6, aby všem dala najevo, jakou jí udělal příděl v síti PSG. Na Instagramu viděly tenhle obrázek statisíce lidí.

Naposledy o sobě dala vědět tahle polonahá kráska poté, co oznámil svůj konec v klubu Luis Enrique. Ten opustí lavičku katalánského týmu až po sezóně, ale už nyní Suzy Cortezová prosila vedení, aby se stal koučem legendární Carles Puyol.

Zároveň poslala vzkaz i do Anglie, aby na Barcelonu zapomněl Arséne Wenger. Tohle přání se jí nejspíš splní, francouzský trenér odtajnil, že je připravený prodloužit kontrakt v Arsenalu.

Reklama

Související témata: