Hlavní obsah

Fotbal on-line: Mladá Boleslav vs. Valerenga Oslo

MLADÁ BOLESLAV

Fotbalisté Mladé Boleslavi ve středu večer zažijí první zápas na evropské pohárové scéně a hned jim půjde o prestižní Ligu mistrů. V druhém předkole elitní soutěže se utkají od 20:45 s norským klubem Valerenga Oslo. Sledujte utkání v on-line reportáži na Sport.cz.

Foto: čtk

Fotbalisté Mladé Boleslavi ve středu sehrají historicky první zápas v evropských pohárech.

Článek

Mladoboleslavský kouč Dušan Uhrin soudí, že soupeř je více rozehraný a má větší zkušenosti. Pro Uhrina bude zápas také evropskou premiérou a trenér věří, že se mu hráče podařilo připravit. Neprozradil ale, zda postaví bez předchozího vyzkoušení do zápasu ex-sparťana Tomáše Poláčka, největší letní posilu.

Pětinásobný norský mistr má v kádru řadu hráčů se zkušenostmi z loňského snažení o Ligu mistrů a především Tore André Flo by měl být největším nebezpečím pro mladoboleslavské obránce. V týmu jsou i reprezentanti Christian Grindheim, André Storbak i Ronny Johnsen.

Jak skončí utkání Mladá Boleslav - Valerenga Oslo?
Hlasujte v anketě pod článkem.

Zápas bude rozhodovat Portugalec Pedro Proenca. Odveta se bude hrát ve středu 2. srpna v Oslu, ale už po pátečním losování budou oba kluby znát jméno případného soupeře pro další předkolo.

Reklama

Související témata: