Hlavní obsah

Uhrin: Ze zápasu jdeme se vztyčenou hlavou

MLADÁ BOLESLAV

Domácí trenér Dušan Uhrin litoval, že se Mladé Boleslavi nepovedlo v odvetě alespoň zvítězit. "Řekli jsme si, že chceme dnes vyhrát, ale jak se ukázalo, tak to bylo nad naše síly. Chtěli jsme skórovat v prvním poločase, ale nepovedlo se a to bylo asi rozhodující," řekl Uhrin na tiskové konferenci.

Článek

Utkání mělo podle něj velice dobré tempo. "Hlavně ve druhém poločase, ale soupeři se podařilo skóroval jako prvnímu a to asi rozhodlo," prohlásil kouč. Své svěřence pochválil za to, že bojovali až do konce. "Odměnou bylo vyrovnání a ze zápasu jsme odešli určitě se vztyčenou hlavou," řekl.

Před zápasem Uhrin mluvil o dvacetiprocentní šanci na postup. "Přestal jsem věřit, až když jsme dostali branku. Za stavu 0:0 to bylo stále otevřené. My dokážeme doma soupeře dostat pod tlak, povedlo se to i dnes. Ale Galatasaray je mimořádně silné mužstvo a určitě bude i v Lize mistrů dosahovat dobrých výsledků," prohlásil Uhrin.

Jeho protějšek Eric Gerets hodnotil zápas diplomaticky. "Pro nás to byla velká výzva a jsem velmi šťastný, že se nám podařilo postoupit. Na začátku jsem byli příliš nervózní, udělali jsme několik chyb. Po vstřelení branky jsem ale již věděl, že utkání dotáhneme do postupového konce," řekl bývalý belgický reprezentant.

Reklama

Související témata:
  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG