Hlavní obsah

LIGA MISTRŮ ON-LINE: Celtic vs. Benfica

PRAHA

Hned šest týmů si už po třetím zápase Ligy mistrů může výrazně přiblížit postup. Chelsea, Bayern, Valencie, Lyon, Manchester United a Arsenal vyhrály obě úvodní střetnutí, a pokud nezaváhají v úterý nebo ve středu, budou na nejlepší cestě do osmifinále.

Článek

Fotbalisté Arsenalu s Tomášem Rosickým nastoupí na půdě CSKA Moskva. "Pokud v Moskvě uspějeme, může to mít v závěru skupiny velký význam," prohlásil kouč Arséne Wenger, jemuž bude chybět zraněný záložník Ljungberg.

Ve druhém zápase skupiny G se představí Hamburk na hřišti Porta. Za hosty nenastoupí David Jarolím, který byl v duelu se Schalke vyloučen a navíc si pochroumal rameno. A pokud německý celek potřetí za sebou vyjde bodově naprázdno, šance na postup ze skupiny budou zřejmě v nedohlednu.

Souboj českých fotbalistů se možná odehraje v Bruselu v duelu skupiny H. Brankář domácího Anderlechtu Daniel Zítka se zřejmě postaví proti Marku Jankulovskému, který se usadil v základní sestavě AC Milán. Záložník Jiří Jarošík zase bude doufat, že se udrží v základní sestavě Celtiku Glasgow i v domácím duelu s Benfikou Lisabon.

Program úterních zápasů Ligy mistrů:
Skupina E: Dynamo Kyjev-Lyon, Steaua Bukurešť-Real Madrid.
Skupina. F: Celtic Glasgow-Benfica Lisabon, Manchester United-FC Kodaň.
Skupina G: FC Porto-Hamburk, CSKA Moskva-Arsenal.
Skupina H: Anderlecht-AC Milán, Lille-AEK Atény.
Utkání začínají ve 20:45, Zápas Spartak Moskva - Arsenal se hraje v 18:30.

Reklama