Hlavní obsah

Fanoušci mohou vyrazit na Slovensko vlakem nebo autobusem

Českou fotbalovou reprezentaci čeká velké derby. V sobotu od 15:00 nastoupí v Trnavě ke svému druhému zápasu v Lize národů. Fanoušci mají možnost vyrazit na premiéru nového kouče Šilhavého vlakem nebo autobusem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Čeští reprezentanti před výkopem utkání Ligy národů s Ukrajinou.

Článek

FAČR, STES a Czech Sport Travel připravily výjezdový balíček Praha - Trnava a zpět speciálně vypraveným vlakem Českých drah, pouze pro fanoušky fotbalové reprezentace.

Přestože se jedná o speciál, pamatuje se na několik zastávek, aby mohl nabrat všechny fanoušky při cestě napříč Českou republikou.

Zastávky jsou následující: Kolín, Pardubice, Česká Třebová, Brno a Břeclav. Cena zájezdu je 1490 korun včetně zpáteční jízdenky, vstupenky na zápas, pojištění a delegáta.

Zápas v Trnavě začíná v 15:00, vlak bude z Prahy vypraven v 6:54, aby do města posledního slovenského mistra přijel před 12:00. Fanoušci budou mít tedy dost času, aby si prošli město a nasáli atmosféru prvního federálního derby v tomto roce. Odveta oba týmy čeká za necelý měsíc v Praze.

Odjezd zpět do České republiky je naplánován na 18:37 se stejnými zastávkami na zpáteční cestě.

Kromě vlaku je připravena i varianta cesty do Trnavy autobusem, která zahrnuje několik možných míst odjezdu. Více informací fanoušci naleznou na czechsporttravel.cz.

Reklama

Související témata: