Hlavní obsah

Československé fotbalové derby se blíží. Vstupenky jsou stále k dispozici

Praha

Oslavy 100. výročí od vzniku samostatného Československa vyvrcholí na sportovním poli vzájemným soubojem fotbalových reprezentací obou zemí v Lize národů. V Trnavě Češi nedávno zvítězili, fanoušci teď mohou přijít podpořit národní tým při pražské premiéře trenéra Jaroslava Šilhavého do Edenu. Vstupenky jsou stále k dispozici.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Česká fanynka se může těšit na prestižní duel...

Článek

Češi už v polovině října vyzvali Slováky v Trnavě, odkud si odvezli vítězství 2:1 díky trefám Michaela Krmenčíka a Patrika Schicka. V pondělí 19. listopadu (20:45) se reprezentace poprvé pod trenérem Jaroslavem Šilhavým představí ve vršovickém Edenu, kde se bude moci spolehnout na domácí atmosféru.

„Těšíme se na vyprodaný Eden a uděláme maximum pro to, abychom 100. výročí od založení samostatného Československa oslavili spolu s fanoušky vítězstvím," přeje si kouč reprezentačního A týmu Jaroslav Šilhavý.

Speciální atmosféru duelu dokresluje také společné setkání legend obou zemí, které válely ještě ve společném dresu. Ivo Viktor, Antonín Panenka, Zdeněk Nehoda, Karel Poborský, Tomáš Rosický, Marek Jankulovski, Tomáš Ujfaluši, Jan Koller nebo Jiří Jarošík na straně jedné a Ján Pivarník, Ladislav Jurkemik, Dušan Galis, Ladislav Petráš nebo Ľubomír Moravčík na straně druhé. Ti všichni nebudou v Edenu chybět.

Vstupenky na československé derby rychle mizí, ale fanoušci je stále mohou kupovat na webu www.vstupenkyfotbal.cz v cenových relacích od 390 Kč. Další informace k vzájemnému zápasu zájemci najdou na fotbal.cz a sociálních sítích české fotbalové reprezentace.

Reklama

Související témata: