Hlavní obsah

Fanoušci budou moci sledovat reprezentační zápasy v autokině

Praha

V Česku sice kvůli koronavirové pandemii nesmí diváci na stadiony a od pondělí se na 14 dní všechny sportovní soutěže přeruší, fanoušci ale budou moci sledovat nadcházející dva venkovní zápasy fotbalové reprezentace v Lize národů v autokině na pražském Strahově. Národní tým se nejprve v neděli představí v Izraeli a ve středu nastoupí ve Skotsku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisté české reprezentace oslavují Peškův gól na 1:0 během utkáním Ligy národů se Skotskem.

Článek

Vstup do autokina tentokrát bude zdarma, fanoušci se pouze musejí zaregistrovat přes webovou aplikaci GoOut. Každý divák dostane při vjezdu uvítací nápoj a drobný dárek. Oba zápasy začnou ve 20:45, kino bude otevřené od 19:00 do 23:00. O atmosféru se bude starat i moderátor.

Areál autokina vedle strahovského spartakiádního stadionu má podle webových stránek kapacitu 120 míst pro vozidla a 30 míst pro venkovní sezení.

Foto: Petros Karadjias, ČTK/AP

Reprezentační nováček Tomáš Petrášek (vlevo) v souboji s Kypřanem Andronikosem Kakoullisem.

Fanoušci v Česku při koronavirových omezeních sledovali fotbal v autokině už několikrát. Na Strahově se promítal domácí zápas reprezentace před měsícem proti Skotsku či utkání pražské Sparty. Autokino svým příznivcům zajistila i Viktoria Plzeň.

"Projekci v autokině jsme si vyzkoušeli už před měsícem při zápase proti Skotsku. Atmosféra byla výborná, takže v tom chceme pokračovat. Přestože v Česku platí nouzový stav, budeme se snažit, aby si fanoušci zápas užili," uvedl pro web Fotbalové asociace ČR obchodní ředitel marketingové společnosti STES Libor Zajíček.

Reklama

Související témata: