Hlavní obsah

Lyon při Barošově loučení se sezónou vydřel remízu

PAŘÍŽ

Už jistý mistr francouzské ligy Lyon v sobotu remizoval na půdě fotbalistů Paris St. Germain 1:1, když porážku hostů odvrátil ve třetí minutě nastavení Brazilec Juninho. V lyonském dresu se naposledy v sezóně představil český útočník Milan Baroš, jenž byl ve čtvrtek potrestán za své nedávné kontroverzní gesto zákazem startu ve zbylých třech kolech.

Článek

K dosavadním čtyřem ligovým gólům Baroš další nepřidal. V 66. minutě dostal žlutou kartu a vzápětí byl střídán. V obraně domácích odehrál celý zápas David Rozehnal.

Na druhé místo v tabulce se vrátili hráči Lens, kteří porazili Toulouse 2:0. Rozhodující branku vstřelil šest minut před koncem kapitán Keita a chvíli nato zvýšil Cousin. Lens na druhém místě opět vystřídali fotbalisty Bordeaux, kteří uhráli jen bezbrankovou remízu na hřišti Rennes. Obě mužstva bojující o jistotu v příštím ročníku Ligy mistrů tak mají shodně 56 bodů, ovšem Lens má lepší skóre. Vladimír Šmicer za hosty ve svém někdejším působišti nenastoupil.

Naději na záchranu má stále Sedan, který dokázal zvítězit nad Lorientem 2:1, přestože prohrával. Na poslední nesestupovou příčku, kterou drží Nice, ztrácí čtyři body. Nice utrpělo porážku v Nancy, když inkasovalo třikrát v rozmezí deseti minut.

Francie - 35. kolo:
Paris St. Germain - Lyon 1:1 (47. Cissé - 90.+3 Juninho), Sochaux - Valenciennes 1:0 (87. Le Tallec), Auxerre - Troyes 1:0 (81. Jelen), Rennes - Bordeaux 0:0, Lens - Toulouse 2:0 (84. Keita, 88. Cousin), Nancy - Nice 3:0 (28. Fortune, 30. Gavanon z pen., 39. Kim), Sedan - Lorient 3:1 (47. Marin, 74. Noro, 88. Pujol - 41. Taidor), Le Mans - Nantes 1:1 (26. Macui - 90.+2 Keseru).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články