Hlavní obsah

Dvě branky Moussiloua přinesly St. Etienne výhru nad Lille

Dvě branky francouzského útočníka Moussiloua zajistily St. Etienne výhru 2:1 nad Lille. Moussilou se nejprve trefil po půlhodině hry a po Mirallasově srovnání se postaral také o vítěznou branku, na níž mu přihrával střídající Feindouno. Ten dostal přednost před Markem Heinzem, který tentokráte nedostal od českého trenéra Ivana Haška příležitost.

Článek

St. Etienne se díky zisku tří bodů vrátilo na osmé místo v tabulce a k účasti v příštím ročníku Poháru UEFA ztrácí tři body.

Do boje o druhé místo v tabulce se hlásí Marseille, které si poradilo s Monakem a vyhrálo 2:1. O rozhodující branku se šest minut před koncem postaral útočník Niang proměněným pokutovým kopem.

Monaku nepomohla ani účast českého útočníka Jana Kollera, který odehrál celé utkání. Naopak Jaroslav Plašil do hry nezasáhl. Díky zisku tří bodů se Marseille posunulo na čtvrté místo a na druhé Lens ztrácí pouhý bod.

Francie - 35. kolo:
St. Etienne - Lille 2:1 (31. a 62. Moussilou - 58. Mirallas), Monako - Marseille 1:2 (13. Menez - 45. Ribéry, 84. Niang z pen.).

Reklama

Související témata: