Hlavní obsah

Rozehnala chce i Sevilla, rozhodne se v pátek

Zřejmě již v pátek bude definitivně jasno, do kterého klubu přestoupí z pařížského St. Germain český fotbalista David Rozehnal. Reprezentačního stopera se pokoušely získat Dortmund s Newcastlem a po nedávném odstoupení německého klubu se zdálo být jasné, že hráč zamíří do Anglie. Do hry o českého fotbalistu však vstoupil ještě španělský klub FC Sevilla, který vyhrál poslední dva ročníky Poháru UEFA.

Článek

Hráčův agent Pavel Zíka tak má hodně napilno. "V pátek by mohlo být všechno dotaženo, David přestoupí do Newcastlu, nebo do Sevilly," řekl ve čtvrtek ČTK manažer ze společnosti Sport Invest.

O odchodu šestadvacetiletého hráče z Paříže se spekuluje už několik týdnů. Největším zájemcem se zdála být Borussia Dortmund, ale ta v minulém týdnu oznámila, že odstupuje od finančních dostihů, protože nemohla nabídnout více než 3,6 miliónu eur. Newcastle se tak stal okamžitě hlavním favoritem, ovšem nakonec může odejít poražen.

Španělský klub, který v posledních letech dokáže ohrožovat Real Madrid s Barcelonou, vyhrál poslední dva ročníky Poháru UEFA.

Reklama

Související témata: