Hlavní obsah

Marseille opět zaváhalo, prohrálo 0:2 v Auxerre

PAŘÍŽ

Fotbalisté Marseille nedokázali navázat na vítězství z Ligy mistrů a v 9. kole francouzské ligy prohráli 0:2 na hřišti Auxerre. Dvěma góly se o to postaral rumunský útočník Niculae. Marseille, které chtělo usilovat o titul, tak z devíti odehraných zápasů vyhrálo jen jedinkrát a krčí se na šestnácté příčce.

Článek

Blízko klopýtnutí byli i hráči vedoucího Nancy, kteří se po celé utkání s Lorientem trápili a dvěma góly je vysvobodil v poslední desetiminutovce Maročan Hadži. I utrápená výhra ale pro Nancy znamená další prodloužení pobytu v čele tabulky, kterou vedou o dva body před Valenciennes, navíc mají zápas k dobru. Po nedělní dohrávce s Lille ale mohou na druhé místo poskočit hráči Lyonu.

Jan Koller odehrál v dresu Monaka na půdě Valenciennes zvláštní zápas. Jeho tým prohrával už ve 12. minutě po trefě Audela a ještě do poločasu přišel o útočníka Meneze, který inkasoval v rychlém sledu dvě žluté karty.

V deseti hrající Monako se potom sice rvalo o výsledek, ale obvykle osamocený Koller to měl proti přesile hodně těžké. Po faulu na něj dostal obránce soupeře Ouaddou žlutou kartu, do žádné větší šance se ale Koller nedostal. V divokém závěru ještě rozhodčí rozdal dvě červené karty domácím hráčům, Monaku už ale nezbyl na zvrat čas.

Francie - 9. kolo:
Auxerre - Marseille 2:0 (18. a 24. Niculae), Caen - Mety 1:2 (9. Gouffran - 37. N´Diyae, 65. Gygax), Nancy - Lorient 2:0 (82. a 86. Hadži), Nice - St. Etienne 3:0 (8. a 19. Koné, 83. Hellebuyck), Štrasburk - Le Mans 0:1 (37. Romarič), Toulouse - Lens 1:1 (23. Bergougnoux - 39. Monterubbio), Valenciennes - Monako 1:0 (11. Audel).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články